I’m A Backpacker: New Zealand

im-a-backpacker-new-zealand

Trip Adik Beradik

Harga

RM 25

ISBN

978-967-369-353-5

Saiz

5.3x7.6

Tarikh Terbit

Jan 2018

Beli Versi Cetak
Beli di Shopee Beli di Lazada Beli di Bookcafe Order di Whatsapp
Beli Versi Ebook
 
Kongsi

Sebut pasal New Zealand, mana kita nak mula? Ataupun sebenarnya kita patut tanya: Kamu nak apa?

Kalau kamu mahu pantai, bukan setakat pantai putih bersih dengan air jernih yang kita dapat. Bahkan  dapat tengok dolfin, ikan paus, anjing laut, dan burung kiwi, macam mana kita nampak kucing di Malaysia.

Kamu nak matahari indah, kamu pergi ke tempat yang betul. Nak salji memutih, sah memang tak silap cari. Apa lagi? Terjun bungy, buaian paling dramatik di dunia, skydive, main ski, tengok tarian haka, gunung Lord of The Ring, padang rumput menghijau macam dalam iklan susu? Ada, ada, dan ada.
Oh ya, itu kita belum buka cerita pasal karavan. Yang itu memang kena datang sini, rasai sendiri. 

Dan kalau cita-cita kita sederhana, cuma nak nikmati dan simpan kenangan betapa cantiknya bunga, bintang, mahupun alam, bawalah hardisk. Kamu mungkin terasa nak biar kamera/telefon tu on sahaja pagi petang, siang dan malam.  

Judul-judul lain

im-a-backpacker-united-kingdom

I’m A Backpacker: United Kingdom

im-a-backpacker-japan

I’m A Backpacker: Japan

sihat-bukan-sekadar-ubat

Sihat Bukan Sekadar Ubat

percacinta

Cinta

saiful-nang-kisah-orang-menang

Saiful Nang: Kisah Orang Menang

rekahan-jiwa

Rekahan Jiwa

catatan-matluthfi

Catatan Matluthfi

bts-icons-of-k-pop-edisi-bahasa-melayu

BTS: Icons of K-Pop - Edisi Bahasa Melayu

uk-aku-mai

UK Aku Mai

muslimah-limited-edition

Muslimah Limited Edition

bicaralah-yang-baik-ataupun-diam

Bicaralah yang Baik ataupun Diam

kau-vaksin-anak-kau-habislah

Kau Vaksin Anak Kau?! Habislah